Antipasti Caldi

Warme voorgerechten

Zuppa di Pomodoro

Tomatensoep

Zuppa di Minestrone

Groentesoep

Zuppa di Cipolla

Uiensoep, gegratineerd met Parmezaanse kaas

Zuppa di Stracciatella

Rund bouillon met ei en Parmezaanse kaas

Funghi Trifolati

Gebakken champignons met knoflook

Funghi Gratin

Champignons gegratineerd in de oven met Parmezaanse kaas

Funghi Kerry

Gebakken champignons met kerriesaus

Lumanche

1/2 dozijn slakken met prei, champignons, paprika, knoflook boter gegratineerd

Cozze Diavola

Gebakken mosselen met knoflook en pikante tomatensaus

Cozza al Vino

Gebakken mosselen met knoflook en witte wijn en boter

Antipasti Freddi

Koude voorgerechten

Carpaccio

Dunne plakjes rundervlees, met pesto, olijf-olie Parmezaanse kaas

Prosciutto e Melone

Parmaham met meloen

Antipasto Misto

Carpaccio, parmaham, mozzarella en salami

Insalata Caprese

Mozzarella, tomaten, olijf-olie en basilicum

Insalata di Tonno

Tonijn salade

Insalata Mista

Gemengde salade

Parmaham con Burrata

Parmaham met burrata kaas (gepasteuriseerd)

Pane e Burro

Huisgemaakt brood met huisgemaakte kruidenboter

Focaccia  kleine "pizzabodem"
Met knoflook, Parmezaanse kaas en oregano